Distribucija reklamnog materijala

Distribucija reklamnog materijala

Podela flajera po celoj teritoriji Srbije

Želite da organizujete podelu flajera i reklamnog materijala, ali želite da budete sigurni da će svaki do poslednjeg flajera zaista i biti podeljen? Na pravom ste mestu.

Poverenje klijenata nam je najbitnije i iz tog razloga smo razvili sistem praćenja podele flajera i reklamnog materijala koji nam omogućuje da nadgledamo sam proces podele i da klijentima dostavljamo dokaze o urađenom poslu.

da li ste znali flajeri

Na koji način vršimo podelu flajera

Na početku svakog meseca pravi se plan podele materijala po danima za naredni mesec. Do detalja razvijamo strategiju kojim danima i na kojim mestima pokrivamo određeni region.Klijent se obavestava kada počne podela a naši zaposleni na terenu u stalnom su kontaktu sa zaposlenima u agenciji,kao dokaz o obavljenom poslu dostavljaju se fotografije izvršenja podele reklamnog materijala u realnom vremenu. Po završenoj distribuciji, vršimo našu internu kontrolu, a klijentima pružamo usluge kontrole po gradovima, razvozeći ih na odabrana mesta. Takođe, dostavljamo i pisani izveštaj mapiranog područja. Naše dugogodišnje iskustvo pokazalo je da nas ovaj model rada dovodi do najvažnijeg cilja, a to je najsigurnija distribucija vaših reklama i flajera.


da li ste znali flajeri

Podela flajera kao vid marketinga?

Ukoliko se još uvek dvoumite da li su flajeri efikasan način promocije vašeg biznisa, pogledajte naš blog kako biste pročitali studije slučaja u kojima je istraživana upravo efikasnost offline reklamiranja. Rezultati do kojih su istraživači došli ukazuju da flajeri mogu biti veoma efikasni u dostizanju postavljenih ciljeva, naročito ako je reč o industrijama čije usluge još uvek nisu digitalizovane. Veliki broj vaših potencijalnih kupaca se nalazi na Internetu i tamo provode sve više vremena, međutim i dalje se svako od nas više nalazi u fizičkom i realnom svetu. I dalje je većina naših socijalnih interakcija svedena na fizički i opipljiv svet. Dok se reklama na Internetu može odmah izbeći, flajeru u sandučetu ili u našim rukama ne može odoleti naša pažnja.

Zato, ne oklevajte i pozovite nas - a mi ćemo vas posavetovati koji vid reklama je najefikasniji za promociju vašeg biznisa.